Хоч не в суху. Бразилія переїхала Південну Корею в 1/8 фіналу чемпіонату світу. Відеоогляд матчу

22:54, 05 грудня 2022
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Бразилія в 1/8 фіналу чемпіонату світу грала з Південною Кореєю. Переможець цієї пари виходив на Хорватію, яка в серії післяматчевих пенальті здолала Японію.


Фаворитами зустрічі безсумнівно вважалися бразильці і вже на 7-й хвилині вони вийшли уперед. Рафінья продерся по лівому флангу, увійшов до штрафного майданчика суперника і віддав на дальню стійку на Вінісіуса. Гравець мадридського Реала прийняв передачу і спокійно другим дотиком відправив м’яч у сітку воріт – 1:0.

На 17-й хвилині ледь не відквитав один гол Хі Чхан Хван. Півзахисник Південної Кореї наважився на дальній удар і м’яч опускався у дев’ятку воріт, але Аліссон в ефектному стрибку відбив на кутовий.

На 29-й хвилині номінальні господарі поля забили втретє. Рішарлісон познущався з Ін Пом Хвана, віддав на Маркіньйоса, той відпасував далі на Тьяго Сілву, який в один дотик вивів Рішарлісона віч-на-віч з голкіпером. Нападник Тоттенгема з легкістю відправив м’яч у сітку воріт – 3:0.

Побиття Південної Кореї продовжилося на 36-й хвилині. Підопічні Тіте організували швидку атаку і Вінісіус з лівого флангу увійшов до штрафної зони, зробив легке закидання на набігаючого Пакета, який злету пробив у кут – 4:0.

Під кінець першого тайму бразильці змарнували аж 3 забійні нагоди. Спочатку Пакета з декількох метрів завдав занадто слабкого удару, потім Рафінья замість того, щоби підставити голову під простріл Вінісіуса і вколотити м’яч у сітку воріт, поліз ногою і трішки недотягнувся. А насамкінець Рішалісон вибігав на побачення з воротарем, але переграти Син Гю Кіма він зміг. Тотальна перевага збірної Бразилії.

Одразу по перерві один гол міг відквитати Сон Хин Мін. Зірка Тоттенгема опинився сам-на-сам з Аліссоном, але переграти голкіпера збірної Бразилії не зміг.

На 54-й хвилині ще одну супернагоду мав Рафінья. Гравець накрутив у штрафному майданчику захисників і пробив поміж ніг одному із оборонців у кут воріт, але голкіпер потягнув. На 62-й хвилині Син Гю Кім знову не дав забити Рафіньї. Гравець Барселони з кута воротарської зони стріляв з правої – воротар  перевів на кутовий.

На 76-й хвилині Корея нарешті Південна Корея відквитала один гол. Після невдалої подачі до штрафного майданчика Бразилії Пек Син Хо опинився першим на підбиранні і потужно пробив з дальної відстані. М'яч трохи зачепив Тьяго Сілву і залетів у кут воріт Аліссона – 4:1

Більше голів у цій зустрічі не було. Тож Бразилія дуже легко перемагає Південну Корею і відправляється до 1/4 фіналу чемпіонату світу, де зустрінеться з Хорватією

Читайте також: Хто потрібен Луческу? Президент Динамо заявив, якого гравця клуб буде шукати взимку. ВІДЕО

Читайте також