Перша поразка в сезоні для Маркевича! Карпати сенсаційно програють у чемпіонаті. ВІДЕО

14:25, 05 листопада 2023
ФУТБОЛ УКРАЇНИ

Львівські Карпати вперше в сезоні програють у чемпіонаті.

Підопічні Мирона Маркевича у Кам'янці-Подільському зустрічалися із Епіцентром у 15 турі Першої Ліги групи А. Вже на 5 хвилині матчу господарі шокували гостей. Після фантастичного проходу правим флангом Андрія Ляшенка Юрій Глущук пробивав уже в порожній кут воріт. 1:0.


Львівські Карпати відповіли. Ян Костенко після подачі Тимофія Сухаря головою переграв голкіпера суперників. 1:1.


Наприкінці тайму лідер турнірної таблиці навіть вийшов вперед. Ян Костенко цього разу асистував. Побачив партнера по команді, який вдало відкрився у штрафному майданчику Епіцентра і віддав ідеальний пас. Павло Полегенько не міг схибити з такої позиції. 1:2.


У другому таймі підопічні Сергія Нагорняка змогли відновити перевагу у рахунку. Після подачі зі штрафного Андрія Беженара Андрій Кравчук на дальній стійці замкнув передачу одноклубника і зрівняв рахунок. 2:2.


Та наприкінці поєдинку Данило Кравчук знову шокує Карпати. Після помилки в обороні львів'ян нападник Епіцентра вийшов на ударну позицію і прошив Андрія Кожухаря. 3:2.


В підсумку Епіцентр наносить першу поразку Карпатам у нинішньому розіграші Першої Ліги групи А у 15 турі. Таким чином Карпати впевнено лідирують у турнірній таблиці, а у найближчого переслідувача Агробізнеса на 10 очок менше. Епіцентр наразі на 4 сходинці.

Читайте також: Цього разу не виручив! Українець не реалізував пенальті за кордоном. ВІДЕО

Читайте також