Повторення рекорду Шовковського. Марокко вибиває Іспанію з чемпіонату світу! ВІДЕО

19:57, 06 грудня 2022
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

На збірну Іспанії після неочікуваної (схоже, що навмисної) поразки від Японії чекало покарання від непоступливих марокканці.


Підопічні Луїса енріке відверто розчарували, показавши за стартові 90 хвилин матчу 1/8 фіналу чемпіонату світу майже нічого! Про що говорити, коли за перший тайм іспанці завдали лише один удар в напрямку воріт Буну (Асенсіо з гострого кута пробив повз ближню стійку воріт суперника).

Збірна Марокко хоч і поступалася у володінні м'ячем, але постійно намагалася загрожувати обороні номінальних гостей. Небезпечно і, на жаль для господарів, неточно пробивали Хакімі та Агерд, а постріл Мазрауї Сімон потягнув.

Після перерви іспанці розродилися ударом в площину воріт марокканців – спробу Ольмо своїм сейвом Буну нейтралізував.

Мав додати гостроти вихід на поле Морати, який забивав у кожному попередньому матчі на цьому ЧС, але, крім небезпечного прострілу, форвард нічим не відзначився.

У першому екстра-таймі ближчими до забитого м'яча були саме марокканці. Унахі вивів віч-на-віч із Сімоном Кеддіра, який не зміг переграти голкіпера іспанців.

На останній ївилині матчу міг для іспанців вирвати перемогу Сарабія. Вінгер гостей злету пробивав у дальній кут воріт Буну – м'яч зачепив стійку і полетів за межі полі.

У післяматчевій серії пенальті Яссін Буну повторив подвиг Олександра Шовковського. Голкіпер марокканської збірної не пропустив жодного м'яча (Сарабія пробив у стійку, Солер і Бускетс не змогли переграти воротаря). Збірна Марокко з одинадцятиметрової позначки схибила лише раз – 3:0 в серії пенальті!

Іспанія вилітає, а Марокко продовжує свою казку! 

Читайте також: Інтерес з Італії. Гранд Серії А хоче голкіпера збірної України

Читайте також