Тому такий результат© Ротань назвав ключову причину поразки від іспанців на Євро

09:44, 06 липня 2023
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Саме це завадило збірній України переграти Іспанію.

Руслан Ротань на пресконференції після матчу пояснив, що найбільше вплинуло на результат матчів із збірною Іспанії (1:5). Наставник молодіжної команди, наголосив, що гравцям забракло свіжості, оскільки вони не мали достатньо часу, щоби відновитися, через затримку з перельотом після поєдинку з Францією.

Photo by Getty Images

Дякуємо нашим уболівальникам, ще раз дякуємо нашим воїнам за те, що ми на цьому турнірі змогли проявити свої якості. Я хочу висловити величезну подяку нашим хлопцям за те, що ми дуже добре виглядали на Євро та заслужили симпатії вболівальників. Я вважаю, що це їм піде в плюс, вони великі молодці. 

Photo by Getty ImagesСьогодні нам банально не вистачило відновлення, щоби бути готовими на сто відсотків. Я не розумію того, як ми добиралися сюди після гри з Францією. Ці затримки рейсів незрозумілі, ми просиділи чотири години в аеропорту замість того, щоб відновлюватися. Ми прибули в готель о першій ночі. Для мене на такому турнірі це є загадкою. Не було тих емоцій і свіжості, які мали бути в цьому поєдинку. Тому ми маємо такий результат. Ви самі бачили матч. Для нас вдало складався його початок. Потрібно відзначити й привітати збірну Іспанії – це дуже сильна команда. Із таким суперником треба грати на сто відсотків. У нашому поєдинку на груповій стадії ми були свіжішими, добре переміщувалися, самі грали з м’ячем, тоді нам було легше. На жаль, сьогодні хлопцям просто забракло свіжості.

Читайте також: Вразилися грою?! Реал оформив трансфер гравця, який забив Динамо в ЛЄ минулого сезону

Читайте також