Без шансів для суперника. Динамо розгромно перемогло європейський клуб. ВІДЕО

18:55, 08 лютого 2024
ФУТБОЛ УКРАЇНИ

Першим суперником Динамо на другому зборі у Туреччині став представник чемпіонату Латвії – Лієпая із однойменного міста.

Loading...

Дуже динамічно команди увійшли у гру. Одна з перших атак киян стала результативною – Андрієвський вивів Царенка на ударну позицію, який пробив точно у лівій дальній кут воріт.


Не дивлячись на територіальну перевагу і у володінні м’ячем, на 18-й хвилині динамівці пропустили гол через помилку в обороні. Після контратаки Файє зрівняв рахунок – 1:1.

Холодний душ позитивно вплинув на киян і через декілька хвилин Динамо знову вийшло вперед. Дячук скориставшись подачею Андрієвського з кутового головою відправив м'яч під поперечину.

У другій половині першого тайму підопічні Шовковського забили ще. Супряга зіграв на добиванні, після того, як голкіпер Лієпаї відбив удар Беніто.

Забитим м’ячем міг відзначитись і Андрієвський, коли пробивав зі штрафного, але півзахиснику не вистачило точності.

Наприкінці першої половини зустрічі латвійці скоротили відставання від Динамо. Сілагадзе з дальньої дистанції дуже потужним ударом розстріляв ворота Нещерета, не залишивши шансів молодому голкіперу. Тож, на перерву кияни пішли з рахунком 3:2.

Уже на початку другого тайму динамівці збільшили перевагу. На 48-й хвилині поєдинку Караваєв замкнув простріл на дальній штанзі – 4:2.

Не встиг Ванат вийти на заміну, як відразу записав гол на свій рахунок. На 66-й хвилині нападник виграв дуель з голкіпером Лієпаї, отримавши пас від Кабаєва – 5:2.

Під кінець матчу дещо сповільнився темп гри і рахунок залишився незмінним. Динамо вдруге перемагає на зборах у Туреччині.

Нагадаємо, у попередніх поєдинках на тренувальних зборах Динамо програло Баллкані, Легії, Левські і перемогло Пахтакор.

Читайте також: Ідеальний форвард для Артети?! Арсеналу доведеться заплатити 80 млн євро за нападника

Читайте також